Let op! wedstrijden 4e divisie verplaatst

De wedstrijden van de 4e divisie worden van de zaterdag naar de zondag verzet, een dag later dus dan de eerder doorgegeven data. De KNGU heeft hiervoor gekozen omdat de zaterdag (te) vol zit. Nadere informatie volgt spoedig!

Nieuwe wedstrijdpakjes

Na drie jaar was het weer tijd voor nieuwe pakjes. Het ontwerp en de pakjes zijn gemaakt door DL Turnpakjes. De passessies zijn inmiddels geweest. Het bestuur is zeer blij met de nieuwe stof en de uitstraling. We kunnen niet wachten om de turnsters te zien shinen tijdens de wedstrijden.

Koffie voor 55+ en voor de overige leden het Kerstballentoernooi

Ook dit jaar organiseert de vereniging een Kerstballentoernooi. Dit toernooi vindt plaats op zaterdag 21 december (houd je agenda vast vrij!). Alle leden, met uitzondering van de 55+ groep, krijgen nog een uitnodiging voor deze wedstrijd die alleen voor de turnsters van de Bomgardjes is. Turnsters showen tijdens het toernooi hun talenten aan ouders en andere geïnteresseerden. En in het kader van de kerstgedachte: er gaat niemand zonder prijs naar huis! 

Op 18 december sluit de 55+ groep het jaar af met een kop koffie en een kerstversnapering. Een gezellig begin van de feestdagen en een mooi vooruitzicht om het nieuwe jaar fit en gezond te starten.

IJstaartenactie

Om de begroting sluitend te krijgen organiseert de vereniging verkoopacties. Zo staat de ijstaartenactie ook dit jaar weer op de kalender. Dus wilt u tijdens de feestdagen genieten van een ijstaart en De Bomgardjes steunen? Bestel dan een ijstaart bij een van de leden van de Bomgardjes! En het zou helemaal geweldig zijn als alle buren, vrienden en kennissen van de leden ook van een ijstaart willen genieten. Het geld dat we hiermee ophalen komt goed terecht! Binnenkort ontvangen de leden een brief met meer informatie en een bestelformulier. Alvast bedankt voor uw hulp bij het (ver)kopen van (heel veel!) taarten :).

Eindbedrag Rabobank Clubkas Campagne bekend

Bedankt voor uw stem! Het geld wordt gebruikt voor het opleiden van leden om les te kunnen geven (belangrijk voor de continuïteit van de vereniging!). Daarnaast uitbreiding van activiteiten zoals het incidenteel huren van een turnhal voor o.a. het trainen van vloeroefeningen.

Clubkas Campagne Bedankt

De Bomgardjes doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne 2019

Bent u lid van Rabobank Graafschap? Dan krijgt u (eind augustus/begin september) per post een unieke code waarmee u kunt stemmen op de club van uw keuze. Via de stemsite kunt u in de periode 5-19 september uw stem uitbrengen op de vereniging die u een warm hart toedraagt. Dit jaar doet De Bomgardjes ook mee en we hopen dat u op ons stemt!

Stem op De Bomgardjes tijdens de Rabobank Clubkas Campagne

Rabobank steunt met de Rabobank Clubkas Campagne de verenigingen en stichtingen in jouw regio. Elk jaar stellen ze hiervoor een bedrag beschikbaar. Dit bedrag mag u verdelen over de verenigingen en stichtingen die meedoen. Alle leden krijgen hiervoor een aantal stemmen die zij op hun favoriete clubs mogen uitbrengen. 

Start seizoen 2019/2020 op 2 september

Geniet van de zomer!

De lessen in het seizoen 2018/2019 stoppen op 1 juli 2019! Traditiegetrouw hebben wij dan ook de gezellige eindejaarsafsluiting. Hierover hebben de leden inmiddels informatie via een persoonlijke mail ontvangen. Dezelfde informatie is ook in de nieuwsbrief te vinden. Geen bericht gehad en wel lid? Neem dan contact op met de leiding of het bestuur.

Het nieuwe seizoen start vanaf dinsdag 2 september.

Het bestuur en de leiding van De Bomgardjes wenst jullie allemaal een fijne zomer toe!

Grote Clubactie zorgt voor nieuw materiaal

De Grote Clubactie heeft geleid tot een mooi geldbedrag voor de vereniging, met dank aan alle leden en aan de kopers van de loten! Van deze opbrengst zal klein (trainings)materiaal worden aangeschaft. Heeft u ook een lot gekocht en nog niet gekeken of u gewonnen heeft, bezoek dan de clubactiewebsite voor de trekkingsuitslag 2018

Vrijwilliger bij de vereniging? Het kan ook incidenteel!

De Bomgardjes draait grotendeels op vrijwilligers: van het bestuur tot aan de wedstrijdjury. Vindt u het leuk om de vereniging te helpen? Dan zijn we op zoek naar u. Wij kunnen altijd extra mensen gebruiken! Uiteraard kijken we samen waar u de vereniging kunt versterken. Dit mag ook incidenteel zijn. Nieuwsgierig geworden waar we uw hulp kunnen gebruiken of direct aanmelden? Mail dan naar het bestuur