Eindbedrag Rabobank Clubkas Campagne bekend

Bedankt voor uw stem! Het geld wordt gebruikt voor het opleiden van leden om les te kunnen geven (belangrijk voor de continuïteit van de vereniging!). Daarnaast uitbreiding van activiteiten zoals het incidenteel huren van een turnhal voor o.a. het trainen van vloeroefeningen.

Clubkas Campagne Bedankt

De Bomgardjes doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne 2019

Bent u lid van Rabobank Graafschap? Dan krijgt u (eind augustus/begin september) per post een unieke code waarmee u kunt stemmen op de club van uw keuze. Via de stemsite kunt u in de periode 5-19 september uw stem uitbrengen op de vereniging die u een warm hart toedraagt. Dit jaar doet De Bomgardjes ook mee en we hopen dat u op ons stemt!

Stem op De Bomgardjes tijdens de Rabobank Clubkas Campagne

Rabobank steunt met de Rabobank Clubkas Campagne de verenigingen en stichtingen in jouw regio. Elk jaar stellen ze hiervoor een bedrag beschikbaar. Dit bedrag mag u verdelen over de verenigingen en stichtingen die meedoen. Alle leden krijgen hiervoor een aantal stemmen die zij op hun favoriete clubs mogen uitbrengen. 

Start seizoen 2019/2020 op 2 september

Geniet van de zomer!

De lessen in het seizoen 2018/2019 stoppen op 1 juli 2019! Traditiegetrouw hebben wij dan ook de gezellige eindejaarsafsluiting. Hierover hebben de leden inmiddels informatie via een persoonlijke mail ontvangen. Dezelfde informatie is ook in de nieuwsbrief te vinden. Geen bericht gehad en wel lid? Neem dan contact op met de leiding of het bestuur.

Het nieuwe seizoen start vanaf dinsdag 2 september.

Het bestuur en de leiding van De Bomgardjes wenst jullie allemaal een fijne zomer toe!

Grote Clubactie zorgt voor nieuw materiaal

De Grote Clubactie heeft geleid tot een mooi geldbedrag voor de vereniging, met dank aan alle leden en aan de kopers van de loten! Van deze opbrengst zal klein (trainings)materiaal worden aangeschaft. Heeft u ook een lot gekocht en nog niet gekeken of u gewonnen heeft, bezoek dan de clubactiewebsite voor de trekkingsuitslag 2018

Vrijwilliger bij de vereniging? Het kan ook incidenteel!

De Bomgardjes draait grotendeels op vrijwilligers: van het bestuur tot aan de wedstrijdjury. Vindt u het leuk om de vereniging te helpen? Dan zijn we op zoek naar u. Wij kunnen altijd extra mensen gebruiken! Uiteraard kijken we samen waar u de vereniging kunt versterken. Dit mag ook incidenteel zijn. Nieuwsgierig geworden waar we uw hulp kunnen gebruiken of direct aanmelden? Mail dan naar het bestuur

Bomgardjes organiseert 6e divisie wedstrijden: helpt u mee?

Op 23 februari 2019 organiseert de vereniging de wedstrijden van de 6de divisie in Didam. Wij zijn nog op zoek naar ouders die willen helpen. Afhankelijk van uw beschikbaarheid kunt u de hele dag of 1 of 2 rondes helpen. De datum is nog ver weg maar we horen nu alvast of we op u kunnen rekenen. De wedstrijden worden gehouden in de nieuwe turnhal in Didam (Luijnhorststraat 10B). Hoeveel rondes er precies zijn is nog niet bekend omdat er nog ingeschreven dient te worden. Over het algemeen duurt een wedstrijddag van 8 uur tot half 5. Zonder uw hulp kan de vereniging de wedstrijd niet draaien, uw hulp is dus zeer gewenst!

Helpt u mee bij de catering, kassa, muziek of het invoeren van de punten? Meldt u dan zo spoedig mogelijk aan via secretaris.debomgardjes@gmail.com.

Bomgardjes 50 jaar

In 2018 bestaan De Bomgardjes 50 jaar. Begonnen met een groepje scholieren die de schoolmeester gevraagd hadden naar extra gymlessen buiten schooltijd, uitgegroeid tot een bloeiende vereniging met ongeveer 100 actieve leden. Om het jubileum te vieren worden er diverse activiteiten voor de leden georganiseerd en vindt er een jubileumshow plaats, opgevoerd door alle leden van De Bomgardjes.

Meer weten over het jubileum? Neem dan contact op met het bestuur.

Bomgardjes treden op tijdens zomercarnaval

Tijdens Zomercarnaval XL mocht Turnvereniging De Bomgardjes laten zien wat de leden in hun mars hebben. Er werd een geweldig act opgevoerd op het hoofdpodium als opening van de feestavond.

Act ‘Zebra’ tijdens Zomercarnaval XL (juni 2018)